ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 

 

«Δροσερές βραδιές με ψυχαγωγία και δωρεάν είσοδο για το κοινό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Σερραίοι πολίτες από τoΣάββατο 23 Ιουλίου μέχρι και  τις 13 Αυγούστου2016 στο Θερινό Θεατράκι της πόλης μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Π.Αγγελίδης στην Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα παρουσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Παναγιώτη Μέντη, του Προέδρου της ΚΕΔΗΣ κ. Ευθύμιου Ραμπότα και των σκηνοθετών κ.ΠαντελήΣταυρινό, κ.Γιώργο Καρύδα και κ.ΒαγγέληΖλατίντσημε την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος των εκδηλώσεων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών στο Θερινό Θεατράκι του Δήμου Σερρών.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους Σερραίου πολίτες «να περάσουν ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές τα καλοκαιρινά βράδια στην δροσιά του Κεντρικού Πάρκου  της πόλης των Σερρών στο ανακαινισμένο «Θερινό Θεατράκι» απολαμβάνοντας χωρίς εισιτήριο 3 θεατρικές παραστάσεις από τις ερασιτεχνικές ομάδες της Νέας Ζίχνης, του Σιδηροκάστρου και του Νέου Πετριτσίου και 13 αξέχαστες ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές ταινίες.»