Στολίζω την πόλη μου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      ΣΕΡΡΕΣ, 12-12-2016
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Στολίζω την πόλη μου»

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Σερρών, σε συνεργασία με την Α΄ Βάθμια & Β΄ Βάθμια Εκπαίδευση Ν. Σερρών, οργανώνει για 6η συνεχή χρονιά τη δράση με τίτλο «Στολίζω την πόλη μου» ενόψει των εορτών.

Σκοπός μας είναι τα σχολεία της Α΄ Βάθμιας & Β΄ βάθμιας Εκπ/σης του Δήμου μας να συμμετέχουν ενεργά στολίζοντας το δικό τους Χριστουγεννιάτικο Δέντρο για την πόλη τους. Όλοι μαζί και κυρίως μαζί με τα παιδιά μας μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, όλοι μαζί μπορούμε να συμμετέχουμε στη διαμόρφωση του εορταστικού κλίματος.

Θα διατεθούν συνολικά 25 τεμ. φυσικών Χριστουγεννιάτικων Δέντρων από το Δασαρχείο Σερρών, τα οποία θα τοποθετηθούν κατά μήκος του πεζοδρόμου της οδού Κ. Καραμανλή.

Η δράση θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στον πεζόδρομο της οδού Κ. Καραμανλή και θα πλαισιωθεί από μουσική και τραγούδια από τους συμμετέχοντες μαθητές.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής.

Παρούσα στη δράση «Στολίζω την πόλη μου» θα είναι και η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Σερρών, η οποία ξεκινά από τις Σέρρες την κοινωνική της δράση για τον Συν-άνθρωπο στην Περιφέρεια, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για την Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών.

Συνημμένα:

Δελτίο Τύπου ΕΡΤ3

 

                                                                                                                Για το Γραφείο Τύπου