Το 1o ¨ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ¨ διοργανώνει ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Σέρρες,  02/5/2017    
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                              
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                              
Γραφείο τύπου                                                              
                                                    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το 1o ¨ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ¨
διοργανώνει ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ

Το ¨ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ¨, μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση διοργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Σερρών.

Σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Σερρών, την Πέμπτη 4 ΜΑΙΟΥ 2017 από τις 9.00 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας και στον πεζόδρομο Κ. Καραμανλή, μαθητές από σχολεία του Δήμου Σερρών θα συμμετέχουν σε μια πληθώρα αθλημάτων.

Υπό την εποπτεία καθηγητών και φοιτητών του ΤΕΦΑΑ οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αλλά και να συμμετέχουν σε πολλαπλά ολυμπιακά αθλήματα  όπως , ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, στίβο, χαντμπολ, τένις, μπάντμιντον, ταεκβοντό ,αερόμπικ, ενόργανη γυμναστική, ποδηλασία, παραδοσιακούς χορούς και αθλήματα για ΑΜΕΑ.

Το ¨ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ¨ διοργανώνεται για πρώτη φορά από το Δήμο Σερρών, περιλαμβάνει  πολλά από τα ολυμπιακά αθλήματα, δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να τα γνωρίσουν από κοντά. Ευελπιστούμε να διοργανώνεται κάθε χρόνο και να γίνει θεσμός στο Δήμο μας, όπως θεσμοί έγιναν το ECO FESTIVAL, η Πανεπιστημιάδα, οι ¨ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ¨, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης κ.α.

Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στον πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό Βασίλη Τερζή και κυρίως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το ΤΕΦΑΑ για την πολύτιμη συμβολή του στην εκδήλωση. Καλώ μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν το πρώτο ¨ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ¨.

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε την Τρίτη    2-5-2017.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Λευτέρης Κέλλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένος δημοτικός  Σύμβουλος για τον πολιτισμό Βασίλης Τερζής και ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Σερρών Νίκος Ιλανίδης.

Ο Βασίλης Τερζής αναφέρθηκε στην  άρτια οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και στην άψογη συνεργασία του Δήμου Σερρών με το ΤΕΦΑΑ λέγοντας ότι  “όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε τους μικρούς μαθητές
για να μάθουν και να διασκεδάσουν”.

Από το γραφείο τύπου