ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2017

Πέμπτη, 12/10/17

ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2017
Με μεγάλη συμμετοχή κοινού υλοποιήθηκε η εκδήλωση απολογισμού για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ την Τετάρτη 11/10/2017 το απόγευμα στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, Εθν.Αντίστασης 34.
Ο αντιδήμαρχος κ.Γκότσης απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης την οποία τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Διοικητής Τροχαίας Σερρών κ.Τσομπανίδης, η κ.Χεμπερίδου, ως εκπρόσωπος της Υφυπουργού κ.Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και η κ. Καρακώτσου, Διευθύντρια Γυμνασίου Σκουτάρεως ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Τενεκετζή.
Η προϊσταμένη του τμήματος Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού & Συγκοινωνίας κ.Μαδεμλή παρουσίασε το έργο του Δήμου Σερρών για την προαγωγή της Βιώσιμης Κινητικότητας ενώ η κ.Μίκικη, υπάλληλος του τμήματος, παρουσίασε τις δράσεις του Δήμου για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ τα τελευταία χρόνια και κυρίως τη φετινή χρονιά. Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης βραβεύσεις συμμετεχόντων στους μαθητικούς διαγωνισμούς ζωγραφικής και φωτογραφίας που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα, καθώς και απονομή ποδηλάτου για μεταφορά φορτίων κατόπιν κλήρωσης σε μέλος του Εμπορικού Συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης οι κ. Κοντόπουλος, προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων και κ.Παπαδανιήλ, σχολική σύμβουλος, ως εκπρόσωποι του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Παπασταμόπουλου που απένειμαν το 1ο βραβείο ζωγραφικής στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Μητρουσίου Σερρών που παρευρέθηκε με τον Αν. Διευθυντή κ. Καϊμακάμη και αντιπροσωπία μαθητών, η κ.Ευθυμιάδου, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που απένειμε το 1ο βραβείο φωτογραφίας στη μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Σερρών Αθανασία-Αικατερίνη Δασκάλου και η κ.Μηλίγκα, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών που απένειμε το ποδήλατο στον τυχερό κ.Παπαπαναγιώτου, έμπορο.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ακόμη εκπρόσωποι του ΕΕΕΕΚ Σερρών, του ΚΕΘΙΣ Σερρών, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών και άλλοι πολίτες.
Ο Δήμος Σερρών συγχαίρει τους νικητές και όλους τους συμμετέχοντες και ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών για την παρουσία των σχολείων στις δράσεις του Δήμου και τη συνδιοργάνωση του διαγωνισμού ζωγραφικής και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών για τη συνδιοργάνωση του διαγωνισμού φωτογραφίας.
Ακόμη ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών για τη συνδρομή της στη διοργάνωση της Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο και το Τμήμα Τροχαίας Σερρών για την συνδρομή του στις εκδηλώσεις τόσο στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής όσο και στην Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Ευχαριστούμε επίσης θερμά το ΕΕΕΕΚ Σερρών για την παρουσία του στις δράσεις του Δήμου και τη διάθεση των ποδηλάτων κατά την Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, το Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών που για ακόμη μια χρονιά συμμετείχε στις δράσεις μας με τη δωρεάν μεταφορά μαθητών δημοτικού στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών για τη διάχυση στα μέλη του, το ΚΕΘΙΣ Σερρών για την διάχυση των δράσεών μας και όλους όσους αγκάλιασαν τις δράσεις μας με φυσική παρουσία ή με στήριξη μέσω των κοινωνικών δικτύων.
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΡΓΩΝ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ