Ο Δήμος Σερρών συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες του 33ου «Γύρος της πόλης των Σερρών».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες, 21/11/2017
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,
ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Πληροφορίες: Νικόλαος Ιλανίδης
Τηλέφωνο: 2321068918
Ταχ. Δ/νση: Σέρρες – Εθν. Αντίστασης 34, τ.κ. 62100
Email:nikosilanidis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 1200 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017, ο 33ος «Γύρος της πόλης των Σερρών».
Ο Δήμος Σερρών συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που με το μαζικό και δυναμικό τους παρόν έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής διαδίδοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης, «όχι στην παιδική παχυσαρκία», «ναι στον αθλητισμό, ναι στη ζωή».
Ο Δήμος Σερρών αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη διοργάνωση του αγώνα και την άψογη συνεργασία στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς επίσης και τη Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Σερρών για την καθοριστική συμβολή τους στην ασφαλή επιτυχία της εκδήλωσης.
Ιδιαιτέρως χρήσιμη και καθοριστική ήταν η εθελοντική συμμετοχή του συλλόγου ραδιοερασιτεχνών Νομού Σερρών, του Ε.Κ.Α.Β. και του τμήματος του Ερυθρού Σταυρού.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους που συμμετείχαν αθρόα στη φετινή εκδήλωση και συγκεκριμένα:
1) στον Ο.Φ.Κ.Α. Σερρών, 2) στο Γ. Σ «Σέρρες 93», 3) στο σύλλογο μαραθωνοδρόμων Νομού Σερρών, 4) στους Ικάρους Σερρών, 5) στο τμήμα μπάσκετ του Πανσερραϊκού, 6) στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανσερραϊκού, 7) στο σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών, 8) στο Σερραϊκό Όμιλο Αντισφαίρισης, 9) στο σύλλογο TAE KWON DO Σερρών των Δημήτρη, Πέτρου και Βαγγέλη Δαύτσιου, 10) στο σύλλογο TAE KWON DO «Πρωτέας», 11) στο σύλλογο CrossFit Σερρών του Πέτρου Χατζηλία, 12) στον ποδηλατικό σύλλογο «Μαχητής Σερρών», 13) στο τμήμα ποδηλασίας του Πανσερραϊκού, 14) καθώς επίσης και στο τμήμα της UNESCO Nομού Σερρών και στην Praxis που βοήθησε με τη συμμετοχή των προσφύγων των δομών που βρίσκονται στην πόλη μας.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο μαραθωνοδρόμος Γιώργος Σίκαλος ως πολυνίκης και πρώτος σε συμμετοχές αθλητής του συγκεκριμένου αγώνα αλλά και για το αθλητικό του ήθος και την επί σειρά ετών επάξια εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών σε αθλητικές διοργανώσεις.
Επίσης βραβεύθηκαν τρεις αθλητές από την Κύπρο που συμμετείχαν με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στην «Αθέατη Αναπηρία», η Άννα Τσιηφτέ – Καζακαίου, ο Εμμανουήλ Λιμαντζάκης και η Αναστασία Τσάτσου.

Το τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού
και Νέας Γενιάς
του Δήμου Σερρών