ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ”

   
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1, Σέρρες
Τηλ: 2321350171
  Σέρρες, 18/12/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

20 Δεκεμβρίου 2017 στις οχτώ το βράδυ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ”

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

 “Η Πολιτεία των Ευχών ξεκινάει στις 20 Δεκεμβρίου 2017 και  σας περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών. Η Πολιτεία των Ευχών φέτος θα είναι πιό πλούσια σε δραστηριότητες αφού θα υπάρχουν το σπίτι του Santa Clauss,  το Εργαστήρι της Σοκολάτας, το σπίτι των δραστηριοτήτων καθώς επίσης το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, το ψυχαγωγικό πάρκο με το λούνα παρκ και πλήθος καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην κεντρική σκηνή”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό Βασίλη Τερζή.

Ο διάκοσμος της “Πολιτείας των Ευχών” θα είναι  πιό λαμπερός, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα  να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την μπάντα και την παιδική χορωδία του Δήμου Σερρών και να ζήσουν έτσι λίγο από την μαγεία των Χριστουγέννων.

Γνωστοί καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν με τη μουσική τους τους παραβρισκόμενους, πολιτιστικοί σύλλογοι θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς, σχολές χορού θα προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα αντάξιο των εορταστικών ημερών.

Tην Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 θα γίνει η τελετή έναρξης της “Πολιτείας των Ευχών”.

Καλούμε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις της “Πολιτείας των Ευχών” του Δήμου Σερρών και να συμβάλλουν στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό Βασίλης Τερζής παρουσίασε το πρόγραμμα της “Πολιτείας των Ευχών”.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της “Πολιτείας των Ευχών” από 20 Δεκεμβρίου 2017 έως 3 Ιανουαρίου 2018.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Από το γραφείο τύπου

Attachments