Λαμπερή η τελετή έναρξης της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ του Δήμου Σερρών

 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1, Σέρρες
Τηλ: 2321350171
 
Σέρρες, 21/12/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμπερή η τελετή έναρξης

 της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ του Δήμου Σερρών

Η πιό γιορτινή Πολιτεία άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

 

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης παρουσία του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών και εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό Βασίλη Τερζή  άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο,κηρύσσοντας έτσι την έναρξη της Πολιτείας των Ευχών την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στο κεντρικό πάρκο του Δήμου Σερρών. Τα παιδιά των ΚΔΑΠ- ΜΕΑ  και τα παιδιά της Ηλιαχτίδας,  με τη σχολική χορωδία του 5ου Γυμνασίου,  έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ενώ ο Διογένης Δασκάλου με τους Μonie και Μonie Conniente παρουσίασαν ένα απολαυστικό μουσικό θέαμα.

Η Πολιτεία των Ευχών η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Σερρών άνοιξε τις πύλες της για 5η συνεχόμενη χρονιά, φέτος στον ανακαινισμένο πεζόδρομο του κεντρικού πάρκου, πιο λαμπερή, με περισσότερα χριστουγεννιάτικα φώτα, πιο ενδιαφέρουσα, με το σπίτι του Αη Βασίλη, με το εργαστήρι της σοκολάτας, με το σπιτάκι δραστηριοτήτων για τα παιδιά και όπως κάθε χρόνο με το παγοδρόμιο, το carouzel, το λούνα πάρκ και με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, ψυχαγωγικών και άλλων εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος κατά το σύντομο χαιρετισμό του , μεταξύ άλλων είπε τα εξής: “Ο Δήμος Σερρών με την Πολιτεία των Ευχών, στο κεντρικό πάρκο, με τους φωταγωγημένους πεζόδρομους, με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα χιλιάδες λαμπιόνια, με τις μουσικές του κόσμου και τις άλλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, δημιουργεί μια όμορφη και ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και δίνει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, χαράς, ξεγνοιασιάς, κεφιού, διασκέδασης και αισιοδοξίας. Δήμος, πολίτες και φορείς, όλοι μαζί τις Άγιες μέρες ανταλλάσουμε ευχές για αγάπη, σοφία, δημιουργία και συνεργαζόμαστε για να είναι όλος ο Δήμος μια γιορτή. Η γιορτή αυτή αρχίζει με την έναρξη της Πολιτείας των Ευχών”.

O κ. Αγγελίδης συνεχάρη το Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ) και εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό Βασίλη Τερζή για  την προετοιμασία και ολοκλήρωση της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ.

Ο κ. Τερζής κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή δύναμη στους εθελοντές και στους εργαζόμενους της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ. Αναφέρθηκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων λέγοντας ότι “εμείς οι μεγάλοι λόγω της καθημερινότητας δεν έχουμε τη δυνατότητα να βιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε να το ζήσουν τα παιδιά μας.

Ίσως μέσα από τα χαμόγελα και τα παιδικά τους μάτια να ζήσουμε την ατμόσφαιρα και το νόημα των Χριστουγέννων”.

Από το γραφείο τύπου