ΝΟΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ

 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1, Σέρρες
Τηλ: 2321350171
 
Σέρρες, 23/12/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ “ΑΣΤΕΡΙΑ”

Mεγάλη επιτυχία σημείωσε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΚΕΔΗΣ του Δήμου Σερρών για μία ακόμη φορά.

Το Δημοτικό Θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ  πλημμύρισε από γιορτινές μελωδίες την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.  Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, η παιδική και νεανική χορωδία καθώς και η μπάντα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους. Τα χορευτικά τμήματα της ΚΕΔΗΣ φόρεσαν τα γιορτινά τους χαμόγελα και με ιδιαίτερη ικανότητα χόρεψαν σε γιορτινούς ρυθμούς και απέδωσαν εξαιρετικά γνωστά χριστουγεννιάτικα παραμύθια.
Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης λέγοντας ότι “τα Χριστούγεννα είναι κυρίως για τα παιδιά, το χαμόγελό τους και η γιορτινή τους διάθεση μας κάνει και εμάς τους μεγάλους να αφήνουμε για λίγο την καθημερινότητα και τα προβλήματά της και να βιώνουμε λίγο από το πνεύμα των Χριστουγέννων”. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ  Βασίλης Τερζής αναφέρθηκε στην μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων παιδιών και στην προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να παρουσιάσουν ένα υπέροχο θέαμα.
 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε από την χορωδία του 5ου Γυμνασίου Σερρών, όπου ταξίδεψαν τους θεατές σε γνωστές μελωδίες από την παραδοσιακή και σύγχρονη ελληνική μουσική.
Αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν από τον Δήμαρχο Σερρών και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή, στον Μαέστρο της Φιλαρμονικής Αναστάσιο Φουρλάκη, στην Μαέστρο της παιδικής και νεανικής χορωδίας Βαίας Γκότση, στον μουσικό Χρήστο Δημάκη, που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια, στην χορογράφο Όλγα Γιαζόβσκιχ- Χαραλαμπίδου διευθύντρια των χορευτικών τμημάτων της ΚΕΔΗΣ και στην Μαέστρο της Χορωδίας του 5ου Γυμνασίου Νίκη Στανίση. 

Από το γραφείο τύπου