Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Σέρρες, 13/3/2018
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2018

 

ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ.

Ειδικότερα, οι Σέρρες «φιλοξενήθηκαν» στο stand της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο προσέλκυσε χιλιάδες επισκεπτών, μιας και αποτελεί έναν από τους κυριότερους προορισμούς την θερινή περίοδο, όχι μόνον των Γερμανών, αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων.

Έτσι, το «παρών» που έδωσαν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων του τουρισμού από όλη την Ελλάδα υπήρξε δυναμικό.

Τον Δήμο Σερρών εκπροσώπησε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Σερρών κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ο οποίοςτόνισε ότι η ανάδειξη του τόπου και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει αποτελεί μόνιμο και βασικό στόχο.

Την Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου συμμετείχαν πάνω από 11 χιλιάδες εκθέτες από 186 χώρες και την παρακολούθησαν περί τις 7 χιλιάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, ενώ υπολογίζεται ότι οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τις 170 χιλιάδες.

Να σημειωθεί ότι το περίπτερο της Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε και ο Γερμανός ευρωβουλευτής του κόμματος των Πρασίνων κ. MICHAEL CRAMER, ο οποίος  θα επισκεφτεί την Κεντρική Μακεδονία και τις Σέρρες τον ερχόμενο Μάιο.