Eκρίθηκαν 75.000 ευρώ για την δημιουργία δύο νέων βρεφικών τμημάτων του ΟΠΑΚΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Σέρρες, 02-05-2018
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Eκρίθηκαν 75.000 ευρώ για την δημιουργία δύο νέων βρεφικών τμημάτων του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών από το Υπουργείο Eσωτερικών
Πέτρος Αγγελίδης-Δήμαρχος Σερρών:
“ Oι προσπάθειες του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη έφεραν αποτελέσματα, καλύπτουμε τις μεγάλες ανάγκες του Δήμου για νέες αίθουσες βρεφικών τμημάτων ”

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Σερρών και άλλοι 68 δήμοι επιλέχθηκαν για να χρηματοδοτηθούν με 75.000 για την δημιουργία νέων βρεφικών τμημάτων.
Την ανακοίνωση έκανε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 2 Μαίου 2018 με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.
Το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω των στοιχείων της ΕΕΤΑΑ, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών με 75.000 ευρώ προκειμένου να δημιουργηθούν νέα βρεφικά τμήματα και να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπήρχαν στο Δήμο Σερρών.

“ Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη που με τις συντονισμένες προσπάθειές του έφερε αποτέλεσμα. Είναι μιά προσωπική του επιτυχία.”

“ Υπήρχε η βούληση να δημιουργήσουμε καινούργια τμήματα και η χρηματοδότηση που ήρθε μας δίνει τη δυνατότητα να το πράξουμε, χωρίς ο Δήμος Σερρών να διαθέσει δικά του χρήματα”, δήλωσε ο κ. Χατζημαργαρίτης.

Aπό το γραφείο τύπου