1. Home
  2. /
  3. Δημοσιεύσεις
  4. /
  5. Ενημέρωση Πολιτών
  6. /
  7. Δελτία Τύπου
  8. /
  9. Έναρξη του Μουσικού Φεστιβάλ...

Έναρξη του Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Σερρών “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” (WORLD MUSIC FESTIVAL)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        Σέρρες, 4/12/2018
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έναρξη του Μουσικού Φεστιβάλ
του Δήμου Σερρών
“ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” (WORLD MUSIC FESTIVAL)
Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών άνοιξε το Μουσικού Φεστιβάλ “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” (WORLD MUSIC FESTIVAL) την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στην πλατεία Κρονίου.
Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης λέγοντας ότι ο θεσμός “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” έχει ενταχθεί στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών δίνοντας τη δυνατότητα στους Σερραίους να απολαύσουν συναυλίες μουσικών σχημάτων με μουσικές από διαφορετικές περιοχές του κόσμου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με άλλους λαούς δημιουργώντας γέφυρες πολιτισμού ανάμεσα στις κοινωνίες με αφορμή τον μουσικό τους πολιτισμό και την λαική παράδοση.
Μουσικές κουλτούρες από τη Λατινική Αμερική, τη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την Αφρική πλημμύρησανν το εμπορικό κέντρο της πόλης ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα, ψυχαγωγώντας και διασκεδάζοντας τον κόσμο, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας, χαράς, αγάπης και συμφιλίωσης.
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας την ίδια ώρα.
Από το γραφείο τύπου