1. Home
  2. /
  3. Δημοσιεύσεις
  4. /
  5. Ενημέρωση Πολιτών
  6. /
  7. Δελτία Τύπου
  8. /
  9. «ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ» «ΒΟΛΤΑ ΜΕ...

«ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ» «ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                   Σέρρες, 5 -12-2018
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου
«ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ»
«ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Φωτεινές Μέρες» στις 2,3, και 4 Δεκεμβρίου που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας με διαφόρους ευαισθητοποιημένους φορείς και συλλόγους και είναι αφιέρωμα στα άτομα με αναπηρία.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου με τη δράση: «ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ» ένας περίπατος μέσα στους πεζόδρομους των μελών των Συλλόγων ΑΜΕΑ του Νομού Σερρών σε συνεργασία με το Σύλλογο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΑμεΑ στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης.

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 το πρωί από τις 09:30 – 12:30, πραγματοποιήθηκαν δράσεις των ειδικών σχολείων, του ΚΑΑΜΕΑ και όλους των συναφών Συλλόγων στο χώρο της Πλατείας Κρονίου.
Γωνιά δημιουργίας σε συνεργασία με το ΑΡΤΙΟ, Ποδηλατικός περίπατος με ειδικά ποδήλατα στον ποδηλατοδρόμο του πεζόδρομου Κ. Καραμανλή και Μπάσκετ από τα Ειδικά σχολεία στον πεζόδρομο σε συνεργασία με το Σύλλογο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΑμεΑ.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 το πρωί από τις 10:30 – 12:30
Τα παιδιά των Ειδικών σχολείων παρακολούθησαν χορευτικό από τα παιδιά του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών, στο αμφιθέατρο του ΕΕΕΕΚ Σερρών και κατασκεύασαν τα δικά τους γλυκά σε συνεργασία με το Σωματείο Ζαχαροπλαστών & Μπουγατσοποιών Ν. Σερρών στο μαγειρείο του ΕΕΕΕΚ Σερρών.

Ενώ στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε Συναυλία με θέμα: «ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ» στην αίθουσα των «ΑΣΤΕΡΙΩΝ». Με την παρουσίαση δράσεων με προβολή βίντεο των Κρατικών φορέων και των Συλλόγων ΑΜΕΑ και Θεατρικών Αποσπασμάτων από την θεατρική Παράσταση «Ο Γύρος του κόσμου» από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών
Η βραδιά έκλεισε με τη Συναυλία της μαθητικής χορωδίας του 5ου Γυμνασίου Σερρών, υπό την καθοδήγηση της μουσικού, κ. Νίκης Στανίση, με τη συνοδεία πιάνου από τη μουσικό κ. Νατάσα Σιδηροπούλου με την συμμετοχή των καθηγητών Κάργιου Κατερίνα, Λευτέρη Πασσιά και μαθητών των Ειδικών Σχολείων στην κεντρική σκηνή των ΑΣΤΕΡΙΩΝ την παρουσίαση της βραδιάς επιμελήθηκε η δημοσιογράφος κ. Φανή Ασπουγαλή.

Από το Γραφείο Τύπου