Ανοίγει τις πύλες της η 15η Διεθνής Πανεπιστημιάδα  Φοιτητικού  Θεάτρου 17-25 Μαΐου 2019-  Δημοτικό Θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ

Σέρρες 14 Μαΐου 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανοίγει τις πύλες της η 15η Διεθνής Πανεπιστημιάδα 
Φοιτητικού  Θεάτρου
17-25 Μαΐου 2019-  Δημοτικό Θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ»

Η 15η Διεθνής Πανεπιστημιάδα Θεάτρου, ανοίγει την αυλαία της στις 17 Μαΐου 2019  και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια», με έντεκα φοιτητικά σχήματα από πανεπιστήμια της Ελλάδας και τρία του εξωτερικού, με πέντε θεατρικά βιωματικά εργαστήρια.  

«Η 15η Διεθνής Πανεπιστημιάδα Θεάτρου αποδεικνύει περίτρανα πως οι νέοι που εξακολουθούν να σκέπτονται ,να ονειρεύονται και να τολμούν, είναι εδώ, φωτίζοντας την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο» δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Τρίτη 14 Μάιου 2019 με τη Καλλιτεχνική Διευθύντρια κ. Καλλιόπη Ευαγγελίδου. 

Ενώ η Καλλιτεχνική Διευθύντρια κ. Καλλιόπη Ευαγγελίδου  τέλος αναφέρθηκε στον θεσμό της Πανεπιστημιάδας λέγοντας: « Με έντεκα φοιτητικά σχήματα από πανεπιστήμια της Ελλάδας και τρία του εξωτερικού, με πέντε θεατρικά βιωματικά εργαστήρια ξεκινάμε για άλλη μια χρονιά αυτό το μαγικό ταξίδι με τον ίδιο πάντα ενθουσιασμό, έχοντας πετύχει πάνω από όλα, με την αγάπη του κοινού που τόσα χρόνια στηρίζει με ενθουσιασμό όλες τις παραστάσεις αλλά και με τα φοιτητικά σχήματα που κάθε χρόνο αυξάνονται και πληθαίνουν να συνδέσουμε το όνομα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών με τον θεσμό του φοιτητικού θεάτρου..»                                          

Από το Γραφείο Τύπου