1. Home
  2. /
  3. Δημοσιεύσεις
  4. /
  5. Ενημέρωση Πολιτών
  6. /
  7. Διαγωνισμοί
  8. /
  9. ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Σερρών στην προσπάθειά του να αυξήσει την ανακύκλωση συσκευασιών στην πόλη των Σερρών, προκειμένου να πιάσει τον στόχο που ορίζει ο νόμος, προτίθεται να τοποθετήσει συσκευές ανακύκλωσης κενών φιαλών, οι οποίες ως αντίτιμο για την ανακύκλωση θα παρέχουν τροφή και νερό στα αδέσποτα ζώα.

Για τον σκοπό αυτό έχει προμηθευτεί ήδη πέντε (5) συσκευές αυτού του είδους. Η τροφή και το νερό, θα τοποθετούνται από επιχειρήσεις που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την δράση αυτή και θα τους παρέχεται το δικαίωμα της διαφήμισης πάνω στις συσκευές, ως αντισταθμιστικό όφελος.

Ο Δήμος Σερρών θα πρέπει να δημοσιοποιήσει «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» για την ανάθεση των εν λόγω εργασιών, με κριτήριο κατακύρωσης τα συμφερότερα υπέρ του Δήμου αντισταθμιστικά οφέλη.

Για τον λόγο αυτό καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να καταθέσει σφραγισμένη προσφορά για την ανωτέρω δράση.

Τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι συσκευές αυτές θα αποφασιστούν από την επιτροπή ποιότητας ζωής σε συνεργασία με τον πλειοδότη – ανάδοχο.

Κριτήριο κατακύρωσης της ανάθεσης εργασιών θα αποτελέσει η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια προσφορά η οποία ορίζεται κατ’ ελάχιστο σε δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα παράτασης, κατόπιν σχετικής απόφασης των αρμοδίων συλλογικών οργάνων.

Οι σφραγισμένες προσφορές θα γίνονται δεκτές στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου Σερρών, έως 05/08/2019 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, υπόψη της Επιτροπής Αξιολόγησης της Δ/νσης καθαριότητας.

 

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Attachments