Σε πέντε σχολεία του Δήμου Σερρών ο Αλέξανδρος Χρυσάφης για την τέλεση του Αγιασμού

Ευχές για την έναρξη του νέου σχολικού έτους αντάλλαξε δια ζώσης με εκπαιδευτικούς και μαθητές ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος παρέστη την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, στους καθιερωμένους αγιασμούς πέντε σχολείων του Δήμου Σερρών.

Με τις επισκέψεις του σε σχολεία τόσο της Πρωτοβάθμιας (18 Δημοτικό και 9ο Νηπιαγωγείο) όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (6ο, 1ο και 3ο Γυμνάσιο Σερρών), ο Δήμαρχος θέλησε να τονίσει το έμπρακτο ενδιαφέρον της νέας Δημοτικής Αρχής για την προαγωγή της εκπαίδευσης σε κάθε άκρο του Δήμου.

Να σημειωθεί ότι, μετά το πέρας των αγιασμών, ο κ. Χρυσάφης απηύθυνε χαιρετισμό στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές των σχολείων, ενώ ενημερώθηκε και για τις σημαντικότερες ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου Σερρών.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος Σερρών τόνισε στο μήνυμά του, «ο Δήμος Σερρών θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών σας.».

Τέλος, με δηλώσεις που έκανε στα Σερραϊκά Μ.Μ.Ε., ο κ. Χρυσάφης πρόσθεσε ότι «η Δημοτική Αρχή θα είναι παρούσα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική εκπαιδευτική μας κοινότητα, ώστε οι μαθητές του Δήμου Σερρών να έχουν το εκπαιδευτικό περιβάλλον και το μέλλον που τους αξίζει.».

Από το γραφείο τύπου