Gr. Typou

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Σερρών Σάββας Ρίζος και οι συντελεστής της παράστασης «Μαύρο Νερό Ή Πόσο Διαρκεί Μια Μνήμη" ενόψει της πρεμιέρας του έργου που θα δοθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

 

«Είναι μεγάλη η χαρά μας στη Δημοτική Αρχή για αυτή την εμβληματική παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με την οποία κλείνει με τον καλύτερο τρόπο η επετειακή αυτή χρονιά, κατά την οποία γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Μία χρονιά κατά την οποία ο Δήμος Σερρών διοργάνωσε μία σειρά δράσεων που αποτέλεσαν το έναυσμα για να κάνουμε ένα ταξίδι μέσα στη μνήμη, να εμπνευστούμε από την ιστορία της Ελλάδας και του δικού μας τόπου, της μαρτυρικής και ηρωικής γης των Σερρών και να οραματιστούμε το Αύριο», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και πρόσθεσε:

«Ένα μοναδικό ταξίδι στη μνήμη της πόλης και των ανθρώπων της τα τελευταία 108 χρόνια, μία συναρπαστική συνομιλία του παρελθόντος με το παρόν της πόλης είναι η παράσταση «ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ Ή Πόσο Διαρκεί Μια Μνήμη», που βασίστηκε σε μία ιδέα και σύλληψη μίας Σερραίας δημιουργού, ενός δικού μας παιδιού, της Ματίνας Μέγκλα.

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό που 108 χρόνια μετά οι φλόγες από την καταστροφή της πόλης μας, η πιο μαύρη σελίδα της νεότερης μας ιστορίας, καίει με τον ίδιο τρόπο τη νέα γενιά, η οποία αποδεικνύεται ένας σπουδαίος φύλακας μνήμης.

Η παράσταση αυτή για την οποία εργάστηκε η προηγούμενη διοίκηση και ο τέως πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Γιάννης Γάτσιος είναι η καλύτερη έναρξη για τη νέα διοίκηση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με επικεφαλής τον Σάββα Ρίζο δίνοντας το στίγμα της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για την ουσιαστική σύνδεση του Θεάτρου μας με την πόλη και το καλλιτεχνικό της δυναμικό.

Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα μήνυμα ελπίδας για την ανάδειξη μίας νέας γενιάς δημιουργών που εμπνέονται από αυτόν τον τόπο και την ιστορία του και μέσα από τη δική τους φρέσκια ματιά μπορούμε να διδαχτούμε πολλά και να προετοιμαστούμε για το Αύριο.

 Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι είμαστε που βλέπουμε τη νέα γενιά να βγαίνει μπροστά με νέες ιδέες, με όραμα, όρεξη και ταλέντο.

Και σας υποσχόμαστε ότι είμαστε εδώ, εμείς οι μεγαλύτεροι και η Δημοτική Αρχή Σερρών για να σας ενθαρρύνουμε, να σας στηρίζουμε και να σας χειροκροτούμε.

Θέλω να συγχαρώ θερμά τη Ματίνα Μέγκλα, τη σκηνοθέτιδα Εύα Οικονόμου – Βαμβακά, τον συνθέτη Αλέξανδρο Γκόνη, τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης και βέβαια τη χορωδία του Μουσικού μας Σχολείου.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην παράσταση «Μαύρο Νερό Ή Πόσο Διαρκεί Μια Μνήμη», την οποία θεωρώ δεδομένη.

Ανυπομονούμε να σας θαυμάσουμε επί σκηνής».

 

Το έργο

Τί είναι η μνήμη; Πώς θα είμασταν αν ξεχνούσαμε τις ιστορίες μας; Και πώς μια καμένη πόλη βρίσκεται στα θεμέλια μιας άλλης, σύγχρονης και ακμάζουσας; Τι να απέγιναν οι κάτοικοι της;

Σέρραι, 28 Ιουνίου 1913. Λίγες ώρες πριν την απελευθέρωση. Την ένωση με την Ελλάδα. Λίγο πριν το τέλος. Ο ουρανός μυρίζει μπαρούτι και οι Βούλγαροι κατακτητές τρέχουν σαν δαιμονισμένοι μέσα στα στενά των Σερρών, στο πλούσιο Βαρόσι, έξω από την Αυστριακή Πρεσβεία, στην μεγάλη πλατεία διοικητηρίου, και αποφασίζουν πώς αυτή η πόλη δεν θα υπάρχει πια. Αυτή η πόλη θα παραδοθεί στις φλόγες. Θα καταστραφεί. Και μαζί με αυτή και οι μνήμες της, οι μυρωδιές της, οι εικόνες της. Και οι κάτοικοι της; Οι ιστορίες τους; Οι ζωές τους;

Σέρρες, 10 Δεκεμβρίου 2021. Μια κοπέλα που εργάζεται σαν καταγραφέας προφορικών ιστοριών, ένας θεματοφύλακας μνήμης συγκινείται από μια ιστορία που έχει χρεωθεί. Από μια ιστορία που αν και δεν είναι δική της, μεταμορφώθηκε σε μνήμη της. Από πρόσωπα που ποτέ δε γνώρισε αλλά γίνανε οικείοι της. Και ταξιδεύει στις Σέρρες για να περπατήσει στους δρόμους της, να δει τη νέα πόλη που χτίστηκε πάνω στον καμένο τόπο, να γνωρίσει τους ανθρώπους, να μυρίσει, να ακούσει και να αισθανθεί. Γιατί οι ιστορίες είναι και αυτές ζωντανές, αναπνέουν και ζητούν τον χώρο που τους αναλογεί στις ζωές μας.

Συντελεστές

Ιδέα-σύλληψη: Ματίνα Μέγκλα

Κείμενο: Εύα Οικονόμου-Βαμβακά - Ματίνα Μέγκλα

Σκηνοθεσία: Εύα Οικονόμου-Βαμβακά

Μουσική Σύνθεση: Αλέξανδρος Γκόνης

Σκηνικά- Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα

Επιμέλεια Κίνησης: Ειρήνη Καλογηρά

Σχεδιασμός Φωτισμών: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη-Καλλιτεχνικός συνεργάτης: Λιλή Νταλανίκα

Βοηθός Σκηνογράφου/Ενδυματολόγου: Μαρία Χρυσάφη

Υπεύθυνος φωτισμών : Μιχάλης Κουβόπουλος

Εκτέλεση φωτισμών : Νίκος Παπαδόπουλος

Φροντιστής : Κώστας Μαρτίν

Ηχοληψία : Βασίλης Νάκας

Παίζουν:

Μαριέλα Δουμπού

Δημήτρης Κουστολίδης

Ελένη Μαβίδου

Δημήτρης Τσιγκριμάνης

Συμμετέχουν: Αλεξία Βαβαλέκα, Θωμάς Βαίδης

Το Μουσικό Σχολείο Σερρών

Μέλη της χορωδίας της Στέλλας Βλαχοπούλου

Καθώς και οι μουσικοί: Παναγιώτης Αϊβαζίδης, Χρήστος Διαμαντάκης

Παραγωγή: Δη.Πε.Θε.Σερρών

Η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιείται κατά προτεραιότητα, με κάρτα ελεύθερης εισόδου, η οποία διατίθεται καθημερινά στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» 10.00 π.μ. με 2.00 μ.μ και 60΄ πριν την έναρξη της παράστασης, και με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Οι ανήλικοι θεατές 4 έως 17 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά κατά την είσοδό τους, εργαστηριακό τεστ με την μέθοδο PCR ισχύς 72ωρών, ή rapid test ισχύς 48ωρών ή self test τελευταίου 24ώρου το οποίο και θα βεβαιώνεται είτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr ,είτε στην ειδική πλατφόρμα edupass.gov.gr της υπό στοιχεία 124068/ΓΔ/4/1.10.2021 κοινής απόφασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Επικρατείας (Β' 4558) είτε μέσω της ηλεκτρονικής σχολικής κάρτας για COVID-19. 

Ετικέτες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                            Σέρρες 7 Δεκεμβρίου 2021
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                         Αρ. Πρόσκλ.: 50
Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Π Ρ Ο Σ
Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
του Δήμου Σερρών

Έχοντας υπόψη :

- τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 75 του Ν. 3582/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 77 του Ν.4555/2018, (ΦΕΚ 133 ΤΑ) «Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι»,
- το υπ’ αριθ. πρωτ. 18318/13-03-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Εσωτερικών & Οργάνωσης, Γεν. Δ/νση Αποκέντρωσης & Τ.Α Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τ.Α με θέμα ¨Σύγκληση συλλογικών οργάνων των δήμων, των περιφερειών και των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων, κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19¨, με τη διαδικασία των διατάξεων του άρθρων 67, παρ. 5 του ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με τις αντίστοιχες του άρθρου 184, παρ. 1, του ν. 4635/2019 δηλ. με έκδοση πρόσκλησης από τον Πρόεδρο, με την οποία θα περιγράφεται η δια περιφοράς λήψη της απόφασης, και με τη συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων των μελών του συλλογικού οργάνου. Η διαδικασία αυτή λαμβάνει χώρα εκ της διάταξης της ΠΝΠ, χωρίς να απαιτείται αιτιολόγησή της, αναφορικά με τον κατεπείγον χαρακτήρα των θεμάτων, για τα οποία είναι αναγκαία η άμεση λήψη απόφασης και με την βάσιμη πιθανολόγηση κινδύνου εκ της αναβολής λήψης απόφασης. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 184 του Ν. 4635/2019, οι αποφάσεις που θα ληφθούν κατόπιν της ως άνω πρόσκλησης, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πρώτη, μετά την λήψη των αποφάσεων, τακτική συνεδρίαση,
- την υπ’ αριθμ. 40/20930/31-03-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Εσωτερικών & Οργάνωσης, Γεν. Δ/νση Αποκέντρωσης & Τ.Α Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τ.Α., και
- την υπ’ αριθμ. 643/69472/24-09-2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Εσωτερικών & Οργάνωσης, Γεν. Δ/νση Αποκέντρωσης & Τ.Α Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τ.Α., Τμήμα Οργάνωσης Τ.Α. Α’ βαθμού ¨Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας¨,
- την υπ΄ αριθμ. 426/77233/13-11-2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Εσωτερικών & Οργάνωσης, Γεν. Δ/νση Αποκέντρωσης & Τ.Α., Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τ.Α., ¨Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας¨, καθώς και
- την υπ’ αριθμ. 1015/32309/30-09-2021 απόφαση Δημάρχου Σερρών.

Με δεδομένο ότι οι εκδηλώσεις της Πολιτείας των Ευχών πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2021 και με βάση το γεγονός ότι ήδη ακυρώθηκε η υπ΄ αρ. 94/2021 Απόφ. Δ/κού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ (μετά 30 ημερών από τη λήψη της) βάσει της οποίας ήδη ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση διαγωνιστικής διαδικασίας για την Πολιτεία των Ευχών, συντρέχει κατεπείγουσα ανάγκη για τη σύγκληση του Σώματος βάσει των διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133 ΤΑ) «Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι», όπως εναρμονίζεται στις εγκυκλίους του ΥΠΕΣ 426/2020 και 643/2021 για τη λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης προκειμένου να καταστεί εφικτό να πραγματοποιηθούν έγκαιρα οι εκδηλώσεις της Πολιτείας των Ευχών, κατά το μήνα Δεκέμβριο 2021.
Σας προσκαλούμε στην 50η Κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αύριο 8 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, αφού εγκριθεί: α) το κατεπείγον της διαδικασίας, καθώς και β) ο κατεπείγον χαρακτήρας του θέματος αυτής:
Ετικέτες

Η κατασκευή του αγωγού ακαθάρτων στο δρόμο Σερρών-Χρυσοπηγής (Β΄ φάση), προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ, ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το “πράσινο” περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου Σερρών, τόνισε ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα γραφεία της ΔΕΥΑΣ, που είναι και ο φορέας υλοποίησης του έργου.

Πρόκειται, δήλωσε ο κ. Χρυσάφης, για ένα σημαντικό έργο υποδομής που συμβάλλει στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Σερραίων δημοτών.

Ο αγωγός θα έχει μήκος 7.500 μέτρα και θα χρηματοδοτηθεί κατά 100% από πόρους που θα προέλθουν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” (ΥΜΕΠΕΡΑΑ).

Με την ολοκλήρωση του νέου τμήματος αγωγού μεταφοράς λυμάτων και την συνολική λειτουργία του, μαζί με το τμήμα των 3.916,63 μ. που είναι ήδη κατασκευασμένος, θα δοθεί πλήρης λύση στο πρόβλημα συγκέντρωσης και μεταφοράς  των οικιακών λυμάτων των κατοικιών κατά μήκος της οδού Σερρών – Χρυσοπηγής αλλά και των κατασκηνώσεων που λειτουργούν στην περιοχή, ενώ δημιουργούνται, πλέον, και οι προϋποθέσεις, για τη δημιουργία δικτύου αποχέτευσης στον οικισμό της Χρυσοπηγής.

Στον τομέα της διαχείρισης λυμάτων, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μεγαλόπνοος προγραμματισμός έργων που διασφαλίζει την αδιάλειπτη θωράκιση της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος για τις επόμενες δεκαετίες.

Πρόκειται για προτάσεις 50.600.000 ευρώ που αφορούν:

- Επέκταση και αναβάθμιση Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων πόλης Σερρών, με προϋπολογισμό πρότασης 17,50 εκ. ευρώ (Ταμείο Ανάκαμψης)

-  Μονάδα Ηλιακής Ξήρανσης, συνολικού Προϋπολογισμού 9,0 εκατ. Ευρώ, (Ταμείο Ανάκαμψης)

- Επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων νερών της ΕΕΛ Σερρών για απεριόριστη άρδευση για αξιοποίηση και ενίσχυση του αρδευτικού συστήματος του Δήμου, με προϋπολογισμό πρότασης 5,00 εκ. ευρώ (Ταμείο Ανάκαμψης)

-  Δημιουργία Φωτοβολταϊκών Πάρκων συνολικής ισχύος 5,0 MW, προϋπολογισμού 2.950.000,00 ευρώ (Αντώνης Τρίτσης)

-  Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης για το υπόλοιπο τμήμα της ΤΚ Σκουτάρεως, με προϋπολογισμό πρότασης 1,1 εκ. ευρώ (ΥΜΕΠΕΡΑΑ)

-Έργα αποχέτευσης ακαθάρτων σε διάφορα σημεία της πόλης των Σερρών συνολικού μήκους 38 χιλ. μέτρων διαφόρων διατομών, προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ (ΥΜΕΠΕΡΑΑ)

Οι παρεμβάσεις αυτές θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην περιβαλλοντική αναβάθμιση του Δήμου Σερρών, θα μειώσουν δραστικά το ενεργειακό και λειτουργικό κόστος της ΔΕΥΑΣ και θα μεγεθύνουν την ανταποδοτικότητα της, με απώτερο στόχο την αειφορία.

Ετικέτες

Το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται και εφέτος από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων(ΕΔΔΥΠΠΥ)  και του Υπουργείου Υγείας.

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνάντηση με τα εξής θέματα:

-«Έκθεση των παιδιών σε βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες(προϊόντα, τρόφιμα): πώς το περιορίζουμε;»  με εισηγήτρια τη Λυδία Κόσσυβα Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Β´ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”

- «Εμβολιασμοί παιδιών και εφήβων/ ασφάλεια εμβολίων» με εισηγητή τον Αθανάσιο Θήριο,

Παιδίατρο MSc – Ακαδημαϊκό Υπότροφο ΕΚΠΑ Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας».

Συντονισμός/Σχολιασμός: Χρύσα Μπακούλα, Οµ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής ΕΚΠΑ και Νίκος Σπυρίδης Αναπλ. Καθηγητής Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας Β' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της 3ης Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 εδώ.

Για να παρακολουθήσετε την 3η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τις διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία πατήστε εδώ.

Ετικέτες

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, θα λειτουργήσει μόνο η κανονική λαϊκή αγορά των Σερρών με το 100% των πωλητών επαγγελματιών & παραγωγών (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 1 μέτρο με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα.

α/α       Επώνυμο        Όνομα     
1 ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ Ε
2 ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π
3 ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Π
4 ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ε
5 ΑΝΕΣΤΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π
6 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ Π
7 ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
8 ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ Ε
9 ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Π
10 ΑΦΑΤΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Π
11 ΒΑΡΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε
12 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
13 ΒΕΡΝΑΡΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Π
14 ΒΛΙΑΛΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ Π
15 ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ Π
16 ΓΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
17 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε
18 ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΆΝΝΑ Ε
19 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΝΑ Ε
20 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ Π
21 ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Π
22 ΓΚΑΛΟΥΠΗ-ΧΑΒΑΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ε
23 ΓΚΑΛΟΥΠΗΣ-ΧΑΒΑΛΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ε
24 ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
25 ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π
26 ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π
27 ΓΚΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π
28 ΓΟΥΖΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ Ε
29 ΓΡΑΒΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Ε
30 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ Ε
31 ΔΑΛΚΙΤΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Π
32 ΔΑΡΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π
33 ΔΕΛΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΙΝΑ Ε
34 ΔΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π
35 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ Ε
36 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ E
37 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ε
38 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π
39 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ Ε
40 ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε
41 ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ε
42 ΔΡΟΥΜΠΛΗ ΕΛΕΝΗ Π
43 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ Π
44 ΕΛΛΗΝΙΔΟΥ ΡΙΤΑ Ε
45 ΕΛΜΑΛΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π
46 ΕΛΜΑΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ Ε
47 ΖΑΜΠΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ε
48 ΖΑΜΠΟΥΝΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ε
49 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π
50 ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ Ε
51 ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΝΙΝΑ Ε
52 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε
53 ΙΚΙΟΥΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Π
54 ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π
55 ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Π
56 ΚΑΚΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε
57 ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ε
58 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε
59 ΚΑΛΟΥΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ Π
60 ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π
61 ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Π
62 ΚΑΠΟΓΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε
63 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε
64 ΚΑΡΑΔΕΜΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Π
65 ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Π
66 ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Π
67 ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
68 ΚΑΤΣΟΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε
69 ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π
70 ΚΙΟΣΣΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Π
71 ΚΙΟΦΕΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π
72 ΚΟΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π
73 ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π
74 ΚΟΝΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Π
75 ΚΟΠΡΟΥΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Π
76 ΚΟΠΡΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π
77 ΚΟΡΤΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ε
78 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Π
79 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ Π
80 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Π
81 ΚΟΤΣΙΑΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ Π
82 ΚΟΥΚΝΑΚΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ε
83 ΚΟΥΜΛΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ε
84 ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Π
85 ΚΟΧΛΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε
86 ΚΡΙΑΡΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΕΤΑ Ε
87 ΚΡΙΒΟΣ ΒΑΪΟΣ Ε
88 ΚΥΡΙΑΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΓΙΟΣ Π
89 ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε
90 ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ Ε
91 ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Π
92 ΛΕΪΛΕΚΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Π
93 ΛΕΪΛΕΚΤΣΟΓΛΟΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ Π
94 ΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ε
95 ΛΥΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π
96 ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Ε
97 ΜΑΝΤΑΡΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ε
98 ΜΑΚΡΑΝΔΡΕΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Π
99 ΜΙΣΥΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ E
100 ΜΙΧΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ E
101 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ Π
102 ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ Π
103 ΜΟΥΣΜΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π
104 ΜΟΥΧΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ Π
105 ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΝΙΟΛΑΟΣ Π
106 ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π
107 ΜΠΑΧΑΤΗΡΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Π
108 ΜΠΑΧΑΤΗΡΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Π
109 ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ε
110 ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ E
111 ΜΠΟΓΙΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π
112 ΜΠΟΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε
113 ΜΠΟΥΔΟΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Π
114 ΝΗΣΙΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π
115 ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
116 ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Π
117 ΝΙΚΟΛΑΟΓΛΟΥ ΙΩΣΗΦ Π
118 ΝΙΚΟΛΑΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
119 ΝΙΚΟΛΑΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Π
120 ΝΙΚΟΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Π
121 ΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π
122 ΝΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε
123 ΝΤΑΛΘΑΝΑΣΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π
124 ΝΤΑΦΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ E
125 ΝΤΟΥΝΤΟΥΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Π
126 ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ Π
127 ΟΡΤΙΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
128 ΟΥΣΤΡΙΑ ΕΥΔΟΞΙΑ Π
129 ΠΑΓΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π
130 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Π
131 ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ε
132 ΠΑΝΤΖΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Π
133 ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Π
134 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ E
135 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Ε
136 ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π
137 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑΣ Ε
138 ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ Π
139 ΠΑΠΙΚΑΣ ΒΑΪΟΣ Π
140 ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΘΗΝΑ Π
141 ΠΑΡΙΣΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π
142 ΠΑΡΝΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Π
143 ΠΑΣΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Ε
144 ΠΑΤΡΑΛΗ ΓΕΝΟΒΕΦΑ Π
145 ΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ E
146 ΠΕΣΤΣΑΝΑΣΚΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ Ε
147 ΠΕΤΡΟΒΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π
148 ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ Ε
149 ΠΟΠΟΒΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ε
150 ΡΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π
151 ΡΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ Ε
152 ΡΕΜΠΕΤΣΙΩΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Ε
153 ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Ε
154 ΣΑΒΙΑΚΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Π
155 ΣΑΓΚΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ε
156 ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Ε
157 ΣΑΡΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
158 ΣΑΡΗΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Ε
159 ΣΑΡΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π
160 ΣΑΡΙΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Π
161 ΣΑΡΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π
162 ΣΙΓΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε
163 ΣΙΝΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π
164 ΣΙΝΑΝΙΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Π
165 ΣΟΚΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π
166 ΣΟΥΠΕΡΓΙΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε
167 ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π
168 ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε
169 ΤΑΪΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ E
170 ΤΕΚΙΣΤΙΡΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π
171 ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΔΑΡΕΙΑ E
172 ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΡΟΥΘ Ε
173 ΤΖΗΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε
174 ΤΖΙΜΠΑ ΕΛΕΝΗ Π
175 ΤΙΚΙΣΤΙΡΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π
176 TODOROVA ΝΑΚΟΥ ROSSITZA Π
177 ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π
178 ΤΟΠΟΥΖΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Π
179 ΤΟΥΤΖΙΑΡΗ ΛΟΥΙΖΑ Ε
180 ΤΡΑΚΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Π
181 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Π
182 ΤΣΑΚΙΡΗ ΤΡΙΑΔΑ Π
183 ΤΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Ε
184 ΤΣΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π
185 ΤΣΒΕΤΑNΩΒ ΤΙΧΟΜΙΡ Π
186 ΤΣΕΡΜΕΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π
187 ΤΣΙΑΜΠΑΚΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π
188 ΥΦΑΣΜΑΤΟΠΩΛΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Ε
189 ΦΑΡΔΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ E
190 ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ε
191 ΦΥΛΑΧΤΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π
192 ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Π
193 ΦΩΤΙΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ Ε
194 ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε
195 ΧΑΡΙΣΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε
196 ΧΑΡΤΟΥΔΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ Π
197 ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
198 ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π
199 ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ Π
200 ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π
201 ΧΑΤΖΗΛΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Π
202 ΧΑΨΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π
203 ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π
204 ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ Ε
205 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε
Ετικέτες