Συνοδευτικές δράσεις ΤΕΒΑ στο Σκούταρι

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Διαβάστηκε 157 φορές

stirizin teva

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ
                 Εταίρος: Δήμος Σερρών               
  Δημοτική Ενότητα Σκουτάρεως

 

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα Δ.Σ. του πρώην Δημαρχείου Σκουτάρεως. 

Θα πραγματοποιηθεί προβολή των εξής ταινιών:

«Toy Story 4» στις 17:30  

«COCO»  στις 19:00

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως και μετά με την εμφάνιση της Παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού. 

Οι θεατές μπορούν να εισέρχονται στην αίθουσα κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα(180) ημέρες μετά από αυτόν. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, δύναται να προσκομίσουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (σελφ-τεστ). Θα μοιραστούν μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ.  Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα :

Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770

Από κινητό: 6907650399

E -mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: ’Δήμος Σερρών TEBA ΠΚΜ Συνοδευτικά’’ ή εναλλακτικά πατήστε 

https://bit.ly/3kVfNQa

Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.