Gr. Typou

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού σας καλεί στην όγδοη δίωρη διαδραστική συνάντηση του προγράμματος προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο.

Το θέμα της 8ης συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί από τις 18:15 έως τις 20:00 είναι «Διαχείριση άγχους και ενδυνάμωση στόχων».

Εισηγήσεις:

Άρης Λορέντζος, Ψυχολόγος Msc Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

Βάσια Μπούμπα, Ψυχολόγος Msc Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»

Συντονισμός/Σχολιασμός: Νίκος Σκεντέρης Αναπλ. Καθηγητής Αναπτυξιακής/Κοινωνικής Παιδιατρικής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


Το πρόγραμμα της 8ης Συνάντησης των Ακαδημιών Γονέων, καθώς και το link για την παρακολούθηση:https://youtu.be/LrJgZkKetcY

Ετικέτες

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου και ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα Σερρών προσκαλούν στο Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για την οστεπόρωση, όπου οι ασθενείς έχουν την ευκαιρία να έρθουν ακόμη πιο κοντά στον γιατρό και να ρωτήσουν ελεύθερα ότι τους απασχολεί.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, ώρες: 18:00 – 20:00, από το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το email σας καθώς υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές.

Λίγες ημέρες πριν το σεμινάριο θα σας σταλεί το link για να το παρακολουθήσετε.

loveyourbones_webinar_2021_e.jpg

Ετικέτες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                       Σέρρες 07-05-2021
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ                                                                         Αρ. Πρόσκλ: 7


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΠΡΟΣ:
1.Τους κ.κ. Συμβούλους της Κοινότητας Σερρών
2.Τον κ.ΔΙΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Αντιδήμαρχο “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ”
και κατά τόπον Αντιδήμαρχο στην Δημοτική Ενότητα Σερρών
ΕνταύθαΈχοντας υπόψη:
- τις διατάξεις του άρθρου 89 του Νόμου 4555/2018 “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι”
- το υπ΄ αρ. Πρωτ.: 20930/31-03-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών (αρ. Εγκ. 40), Γενική Γραμματεία Εσωτερικών & Οργάνωσης, Γεν. Δ/νση Αποκέντρωσης & Τ.Α. Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τ.Α. με θέμα: “Ενημέρωση για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου αντιμετώπισης του κορωνοϊού Covid-19, αναφορά με την οργάνωση και λειτουργία των Δήμων”, είτε δια περιφοράς, με την διαδικασία των διατάξεων του άρθρου 67, παρ. 5 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με τις αντίστοιχες του άρθρου 184, παρ. 1 του Ν. 4635/2019, δηλαδή με έκδοση πρόσκλησης από τον Πρόεδρο, με την οποία θα περιγράφεται η δια περιφοράς λήψη της απόφασης και με την συμμετοχή τουλάχιστον του 1/2 των μελών της Κοινότητας. Σημειώνεται ότι η απόφαση που θα ληφθεί κατόπιν της ως άνω πρόσκλησης, θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σερρών, στην πρώτη, μετά την λήψη της απόφασης, τακτική συνεδρίαση.

σας καλούμε

Σε τακτική συνεδρίαση, δια περιφοράς, που θα πραγματοποιηθεί, την ΤΡΙΤΗ, 11-05-2021, με ώρα έναρξης την 19.00 και ώρα λήξης 21.00, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο email της γραμματείας της κοινότητας: sofianιΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
με ΜΟΝΑΔΙΚΟ Θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ετικέτες

Η επέτειος των 200 ετών από τη σωτηρία των Σερρών από την καταστροφή που σχεδίασαν οι Τούρκοι τιμήθηκε κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, που χοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Παντελεήμων, Σιδηροκάστρου κ.Μακάριος, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.Παντελεήμων και Σερρών και Νιγρίτης κ.Θεολόγος

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, κατά την ομιλία του για την επέτειο των 200 ετών τόνισε:

«Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και ο ναός αυτός που οι κάτοικοι της περιοχής έκτισαν προς τιμήν του, έχουν ιδιαίτερη σημασία για την πόλη μας και αποτελούν αδιάσπαστο μέρος της σύγχρονης ιστορίας και της ταυτότητάς μας.

Ήταν 8 Μαΐου 1821, πριν από ακριβώς 200 χρόνια, την ημέρα της εορτής του Αγίου, που οι Σερραίοι σώθηκαν από τη σφαγή και την καταστροφή που ετοίμαζαν οι Τούρκοι με στόχο να καταπνίξουν τις επαναστατικές κινήσεις που είχαν εκδηλωθεί στην περιοχή μας και ταυτόχρονα να εκδικηθούν τον αρχηγό της Επανάστασης στην Μακεδονία, Σερραίο Αρχιστράτηγο Εμμανουήλ Παπά.

Η σωτηρία της πόλης από το βέβαιο ολοκαύτωμα, που είχαν προετοιμάσει οι οθωμανικές αρχές, αποδόθηκε στη θαυματουργό παρέμβαση του  Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Έτσι, 14 χρόνια μετά, το 1835, σε ανάμνηση αυτού του θαύματος οι Σερραίοι κτίζουν πάνω σε αυτόν εδώ τον λόφο, στα Άνω Καμενίκια, με πολύ κόπο και θυσίες προς τιμήν του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, αυτόν τον θαυμαστό Ναό.

Η αποτροπή της καταστροφής της πόλης στις 8 Μαΐου του 1821 αποτελεί μία πολύτιμη ψηφίδα στο μωσαϊκό της τοπικής μας ιστορίας και των γεγονότων της Επανάστασης, που οδήγησε στη δημιουργία του νεότερου Ελληνικού κράτους.

Και είναι λυπηρό που η μόνη ανάμνηση αυτού του γεγονότος είναι το όνομα που δόθηκε σε μία οδό της πόλης μας.

Ακόμη πιο απογοητευτικό είναι που οι περισσότεροι Σερραίοι αγνοούν την ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομα του δρόμου και την ιδιαίτερη σημασία της.

Για αυτόν τον λόγο, στον Δήμο Σερρών αποφασίσαμε να αναδείξουμε αυτή την ημερομηνία – ορόσημο και να καταστήσουμε την 8η Μαΐου ένα από τα σημεία αναφοράς του προγράμματος δράσεων μας για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητήσαμε, ήδη, την καθιέρωση της 8ης Μαΐου ως δημόσιας Εορτής τοπικής σημασίας με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.

Παράλληλα, προχωρήσαμε σε μία σειρά από έργα για την ανάπλαση και τον καλλωπισμό της πλατείας του Ναού ενόψει του φετινού εορτασμού.

Ένας εορτασμός, που δυστυχώς λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν είναι αυτή τη φορά τόσο λαμπρός όσο θα θέλαμε.

Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι από τις 8 Μαΐου 2022 και κάθε χρόνο στις 8 Μαΐου ο εορτασμός θα είναι λαμπρότατος και διπλός, καθώς μαζί με την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου θα τιμούμε και την επέτειο της σωτηρίας των Σερρών.

Και είναι μεγάλη ευλογία για την πόλη μας, που την ίδια ημέρα, στις 8 Μαΐου γιορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, κ.Θεολόγος, ο οποίος  με ζήλο, αγάπη και αυταπάρνηση εδώ και 18 χρόνια  στέκεται δίπλα στον σερραϊκό λαό, τον στηρίζει και τον καθοδηγεί.

Στόχος μας είναι όλες οι δράσεις για τον εορτασμό της 8ης Μαΐου και την ανάδειξη της σπουδαιότητας αυτού του Ναού, καθώς και οι δράσεις που αφορούν αυτή την επετειακή χρονιά να αφήσουν μία σημαντική παρακαταθήκη για τις γενιές που θα έρθουν.

Μία παρακαταθήκη, που θα αποτελεί διαρκή πηγή αφύπνισης και έμπνευσης. 

Παρακαταθήκη, που θα φωτίζει τα βήματά μας στο μέλλον, όπως το φως από το καντήλι, που έχω τη χαρά και την ευλογία ως Δήμαρχος Σερρών να αφιερώσω σήμερα στον ιστορικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου σε ανάμνηση της σωτηρίας της πόλης.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Χρόνια πολλά Σέρρες!»

Ετικέτες

Την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 η υπάρχουσα λαϊκή αγορά των Σερρών θα λειτουργήσει με το 50% των συμμετεχόντων πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών των οποίων ο αριθμός της θέσης που αναγράφεται στην άδειά τους λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8). (ΠΙΝΑΚΑΣ 1)

Η παράλληλη λαϊκή αγορά των Σερρών θα λειτουργήσει στο πρώην Στρατόπεδο Παπαλουκά με το 50% των συμμετεχόντων πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών των οποίων ο αριθμός της θέσης που αναγράφεται στην άδειά τους λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9). (ΠΙΝΑΚΑΣ 2)

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα.

Πίνακας 1

ΘΕΣΗ Επώνυμο Όνομα        ΟΔΟΣ
4 ΔΑΛΚΙΤΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Π ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ
6 ΦΥΛΑΧΤΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ
34 ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ
36 ΡΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ
42 ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ
54 ΧΑΡΤΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ
72 ΓΚΑΛΙΝΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ Π ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ
92 ΣΚΕΡΛΕΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
94 ΚΑΜΠΑΧΤΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
102 ΜΠΟΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
106 ΝΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
110 ΧΑΤΖΗΖΑΧΑΡΙΟΥ ΟΜΗΡΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
114 ΚΑΤΣΟΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
118 ΣΙΓΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
124 ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ε ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ
128 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ε ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ
130 ΤΟΥΤΖΙΑΡΗ ΛΟΥΙΖΑ Ε ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ
132 ΖΑΜΠΟΥΝΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Ε ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ
136 ΓΚΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ
140 ΓΡΑΒΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Ε ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ
148 ΤΣΙΝΤΖΗΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
152 ΤΑΪΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
154 ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΣΟΦΙΑ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
156 ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
168 ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
174 ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Ε ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ
176 ΚΟΥΚΝΑΚΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
178 ΡΕΜΠΕΤΣΙΩΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
180 ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
184 ΓΟΥΖΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
186 ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
190 ΠΑΠΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
194 ΓΚΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
198 ΚΟΥΜΛΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
200 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
202 ΤΟΝΚΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
204 ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
206 ΓΕΝΗΜΑΧΛΕΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
210 ΜΗΤΣΙΚΑΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ Π ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
212 ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
214 ΔΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
218 ΝΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
220 ΚΟΠΡΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
222 ΒΑΡΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
224 ΔΕΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
226 ΚΑΠΟΓΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
228 ΑΝΔΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
230 ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
232 ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
236 ΝΤΑΦΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
238 ΧΑΙΦΡΑΛΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
242 ΔΕΛΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΙΝΑ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
244 ΛΙΑΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
248 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
250 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Ε ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
256 ΠΟΠΟΒΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ε ΑΣΚΑΝΙΑΣ
258 ΚΡΙΑΡΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΕΤΑ Ε ΑΣΚΑΝΙΑΣ
262 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ Ε ΑΣΚΑΝΙΑΣ
268 ΠΕΣΤΣΑΝΑΣΚΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ Ε ΑΣΚΑΝΙΑΣ
272 ΕΛΛΗΝΙΔΟΥ ΡΙΤΑ Ε ΑΣΚΑΝΙΑΣ
282 ΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε ΑΣΚΑΝΙΑΣ
290 ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε ΤΣΑΜΑΔΟΥ
294 ΣΟΥΠΕΡΓΙΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε ΤΣΑΜΑΔΟΥ
296 ΜΕΛΙΚΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Ε ΤΣΑΜΑΔΟΥ
298 ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε ΤΣΑΜΑΔΟΥ
326 ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε ΤΣΑΜΑΔΟΥ
328 ΦΩΤΙΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Ε ΤΣΑΜΑΔΟΥ
342 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
346 ΓΚΑΛΟΥΠΗΣ-ΧΑΒΑΛΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
348 ΜΙΧΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
350 ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
358 ΣΑΒΙΑΚΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
362 ΜΙΣΥΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
364 ΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
370 ΧΑΤΖΗΛΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Π ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
374 ΧΑΤΖΗΛΑΡΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ Π ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
376 ΦΩΤΙΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
378 ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
380 ΚΡΙΒΟΣ ΒΑΪΟΣ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
386 ΧΙΝΤΖΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
388 ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
396 ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
400 ΧΑΨΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
404 ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
406 ΘΑΣΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
408 ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
416 ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
420 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
426 ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
434 ΛΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
448 ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
450 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Π 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
452 ΦΑΡΔΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
456 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
462 ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
468 ΤΙΚΙΣΤΙΡΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
470 ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
472 ΤΣΙΑΜΠΑΚΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
476 ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
478 ΚΑΛΟΥΔΗ ΚΩΝΣΤΝΤΙΝΑ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
482 ΜΠΑΧΑΤΗΡΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
484 ΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
492 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
494 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
496 ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
524 ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ε ΚΟΜΝΗΝΩΝ
534 ΤΙΚΙΣΤΙΡΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
530 ΛΙΟΥΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
536 ΙΚΙΟΥΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
538 ΠΑΡΝΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
544 ΠΑΡΙΣΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
546 ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
550 ΝΙΚΟΛΑΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
558 ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
560 ΚΟΝΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
562 ΟΥΣΤΡΙΑ ΕΥΔΟΞΙΑ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
564 ΠΕΝΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
566 ΑΦΑΤΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
574 ΜΠΟΓΙΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
582 ΤΖΙΜΠΑ ΕΛΕΝΗ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
584 ΧΑΤΖΗΙΟΡΔΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
588 ΠΕΤΡΟΒΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π ΚΟΜΝΗΝΩΝ
596 ΠΕΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Π ΚΑΝΑΚΗ
602 ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ΚΑΝΑΚΗ
608 ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Π ΚΑΝΑΚΗ
622 ΛΥΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π ΚΑΝΑΚΗ
624 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΑΝΑΚΗ

 

Πίνακας 2

ΝΕΑ ΘΕΣΗ Επώνυμο Όνομα       
1 ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π
2 ΝΙΚΟΛΑΟΓΛΟΥ ΙΩΣΗΦ Π
3 ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Π
4 ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Π
5 ΚΟΤΣΙΑΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ Π
6 ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΜΑΡΘΑ Π
7 ΣΙΝΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π
8 ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π
10 ΖΑΜΠΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ε
11 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Π
13 ΒΛΙΑΛΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ Π
14 ΜΑΛΙΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π
15 ΣΑΡΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π
17 ΓΙΑΜΑΓΚΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ Π
20 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π
21 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π
22 ΔΑΡΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π
23 ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ Π
24 ΝΤΑΛΘΑΝΑΣΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π
25 ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
26 ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
27 ΚΟΥΛΑΞΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ Π
28 ΑΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Π
29 ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
30 ΚΟΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π
32 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π
36 ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Π
37 ΚΥΡΙΑΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
38 ΣΑΡΙΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΙΩΣΑΝΝΗΣ Π
40 ΚΑΡΑΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π
41 ΜΠΟΥΔΟΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Π
42 ΤΣΕΡΜΕΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π
43 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Π
44 ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π
45 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Π
47 ΟΡΤΙΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
48 ΤΣΒΕΤΑNΩΒ ΤΙΧΟΜΙΡ Π
49 ΜΠΑΧΑΤΗΡΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Π
51 ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Π
52 ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π
53 ΒΑΣΙΛΑΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Π
54 ΤΣΑΚΙΡΗ ΤΡΙΑΔΑ Π
55 ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π
56 ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ Π
57 ΠΑΤΡΑΛΗ ΓΕΝΟΒΕΦΑ Π
58 ΣΑΒΙΑΚΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Π
59 ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Π
60 ΤΕΚΙΣΤΙΡΜΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π
61 ΣΙΝΑΝΙΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Π
62 ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
63 ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ Π
64 ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ Π
65 ΤΡΑΚΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Π
66 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ Ε
67 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Ε
68 ΠΙΣΤΙΚΟΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Ε
69 ΣΙΟΥΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε
70 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ή ΣΤΕΛΙΟΣ Ε
71 ΥΦΑΣΜΑΤΟΠΩΛΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Ε
73 ΚΑΚΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε
74 ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ε
76 ΒΙΣΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ε
78 ΤΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Ε
79 ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Ε
83 ΜΕΛΙΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Ε
85 ΔΕΛΓΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π
87 ΔΕΒΡΑΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ Π
88 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Ε
89 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΩΝ Ε
91 ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ Ε
94 ΤΣΙΦΤΣΗΣ ΓΕΩΓΙΟΣ Ε
96 ΝΤΑΦΕ ΙΩΑΝΝΑ Ε
97 ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Ε
98 ΚΟΧΛΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε
99 ΤΡΙΚΑΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ε
100 ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε
101 ΓΚΑΛΟΥΠΗ ΧΑΒΑΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ε
102 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ Ε
103 ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ Ε
104 ΤΟΜΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ E
105 ΧΑΡΙΣΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε
107 ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ E
108 ΚΟΡΤΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ E
109 ΧΙΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ E
110 ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ E
111 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑΣ E
112 ΜΑΝΤΑΡΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ E
113 ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ E
114 ΣΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε
115 ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΔΑΡΕΙΑ Ε
116 ΜΕΛΙΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ε
117 ΤΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Ε
118 ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ Ε
119 ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ Ε
127 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ Ε
128 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΒΑΛΕΡΙΟΣ Ε
129 ΣΑΠΡΑΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Ε
130 ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ε
132 ΕΛΜΑΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ Ε
133 ΤΖΗΜΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ε
134 ΡΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ Ε
135 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε
136 ΣΑΡΗΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Ε
137 ΒΡΑΙΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ε
138 ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε
141 ΤΑΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ E
142 ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π
143 ΧΡΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ E
144 ΣΑΓΚΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ε
145 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ε
146 ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ Ε
148 ΕΛΜΑΛΙΚΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Π
149 ΚΑΡΑΝΤΑΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Π
150 ΚΟΠΡΟΥΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Π
152 ΤΖΙΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π
153 ΝΙΚΟΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Π
154 ΤΙΚΙΣΤΙΡΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
Ετικέτες