admin2

Ο Δήμος Σερρών διακηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «προμήθεια κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Σερρών», προϋπολογισμού 114.090,00€ χωρίς ΦΠΑ και 141.471,60€ με ΦΠΑ.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. από την 28-11-2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 μ.μ. μέχρι 27-12-2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 23:59, στην Ελληνική γλώσσα.

 

Ετικέτες

Ο Δήμος Σερρών προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΎ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022-23» με προϋπολογισμό 500.000,00 ΕΥΡΩ (με ΦΠΑ).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 19η Ιανουαρίου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00πμ.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

Περίληψη Διακήρυξης

Διακήρυξη

Μελέτη

 

Ετικέτες

Τον νέο υπαίθριο χώρο άθλησης ενηλίκων με σύγχρονα όργανα εκγύμνασης στην Κοιλάδα της Αγίας Βαρβάρας εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ Μάριος Τσάκας σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022.

Ο υπαίθριος χώρος άθλησης ενηλίκων, που δημιουργήθηκε με χορηγία της ΔΕΔΑ δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να γυμναστούν ελεύθερα και με ασφάλεια σε μία περιοχή, η οποία αποτελεί πόλο περιπάτου, αθλητισμού και ψυχαγωγίας μετά τις εκτεταμένες παρεμβάσεις αναβάθμισης και εξωραϊσμού, που υλοποίησε ο Δήμος Σερρών.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σε συνεργασία με τη ΔΕΔΑ παραδίδουμε και επίσημα ένα πολύ ωραίο χώρο άθλησης, τον οποίο ήδη οι πολίτες έχουν αγκαλιάσει, καθώς συνδυάζουν την εκγύμνασή τους με τον περίπατο και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που αναπτύσσουν στην Κοιλάδα της Αγίας Βαρβάρας», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης σε δηλώσεις του στην εκδήλωση των εγκαινίων, στην οποία μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Ιωάννης Γάτσιος, εκπρόσωποι των Βουλευτών Σερρών καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο κ.Χρυσάφης υπογράμμισε ότι η δημιουργία υπαίθριων χώρων γυμναστικής για τους πολίτες εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για αύξηση των διαθέσιμων χώρων υπαίθριας άθλησης.

«Προς την κατεύθυνση αυτή, τις επόμενες ημέρες υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία ακόμη τριών νέων χώρων άθλησης ενηλίκων στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας και στον Άγιο Ιωάννη.

Παράλληλα, έχουμε σε εξέλιξη μία σειρά από παρεμβάσεις για τη δημιουργία υπαίθριων γηπέδων στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, στην περιοχή της Σιγής και του Αγίου Ιωάννη ενισχύοντας περαιτέρω τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας», σημείωσε ο Δήμαρχος Σερρών.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τη ΔΕΔΑ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της Μάριο Τσάκα για τη συνεργασία τόσο στη δημιουργία του υπαίθριου χώρου άθλησης όσο και στον συντονισμό των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σερρών και της εταιρείας, ώστε τα έργα των ασφαλτοστρώσεων του Δήμου να πραγματοποιούνται μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής των δικτύων.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μάριος Τσάκας εξέφρασε τη χαρά του καθώς ο υπαίθριος χώρος άθλησης που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΔΕΔΑ «δένει» αρμονικά με τις αθλητικές δράσεις στην Κοιλάδα της Αγίας Βαρβάρας.

Παράλληλα, εξέφρασε τη βούληση της εταιρείας για περαιτέρω δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις Σέρρες, που, όπως είπε, αποτελεί το κέντρο της δράσης της ΔΕΔΑ στην Κεντρική Μακεδονία.

«Έχουμε πετύχει να εδραιώσουμε μία άριστη σχέση με τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά με τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και μάλιστα σε έναν Δήμο, ο οποίος είναι ένας από τους πρωταθλητές στην υλοποίηση έργων, οπότε ο συντονισμός στην εκτέλεση θα πρέπει να λειτουργεί ιδανικά.

Στον δρόμο αυτό θα συνεχίσουμε», κατέληξε ο κ.Τσάκας.

 

Ετικέτες

Ο Δήμαρχος Σερρών καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν αίτηση, σχετικά με την πλήρωση:καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν αίτηση, σχετικά με την πλήρωση:

1) Μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου με πτυχίο ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών.

2) Μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου με πτυχίο ΤΕ Πολιτικών Δομικών Έργων.

Για την πλήρωση της παραπάνω θέσης οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Τμήματος Προσωπικού του Δήμου Σερρών, υπόψη κ. Καραγιαννίδη Δημήτριου μέχρι και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

ΣΧΕΔΙΟ Υ.Δ.

 

Ετικέτες

Ο Αντιδήµαρχος Έργων-Υποδοµών και Μελετών Δήμου Σερρών κ. ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, µε την ιδιότητα του εξουσιοδοτηµένου Αντιδηµάρχου, (βάσει της αριθµ. 687/2020 Απόφασης ∆ηµάρχου), γνωστοποιεί την με Α.Π.: 812450 (800)/16-11-2022 ΠΕΤ: 2210849929  ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρική Μακεδονίας όπου τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το με αρ. Πρωτ.: 241748/11-11-2022 έγγραφο της Α.Δ.Μ.Θ.ΔΙ-ΠΕ & ΧΩ.ΣΧ.Κ.Μ. ΤΜΗΜΑ ΠΕΡ/ΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧ., για την γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης για το έργο  «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 30 MW», που προτείνεται να κατασκευαστεί στη θέση «Μενοίκιο», Δ. Εμμανουήλ Παππά, Προσοτσάνης και Σερρών, Π.Ε. Σερρών και Δράμας, Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Το έργο Ανήκει στην: υποκατηγορία Α2 - ομάδα 10η: Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με Α/Α 01.

Φορέας υλοποίησης του έργου: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΒΟΥΡΣΑΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ. «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΒΟΥΡΣΑΝΑ Μ.Α.Ε.».

Συλλογή γνωμοδοτήσεων από τους αρμόδιους δημόσιους φορείς και υπηρεσίες και των απόψεων του κοινού στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την 17/11/2022 έως 17/12/2022.

Αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης είναι η Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Κ.Μ. (τηλ. 2313-309.261, κ. Δρ. Στ. Καραθανάσης).

Αρμόδια Υπηρεσία για την παροχή των σχετικών περιβαλλοντικών στοιχείων είναι η Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Π.Ε. Σερρών (τηλ. 2321350398) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-gr&page=491://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-gr&page=491

Ετικέτες
Powered by 300x150 tranparent